• Website Van Bestaand Ontwerp

  Wilt u goedkoop en snel uw website online? Ik heb een aantal ontwerpen klaar waarmee u binnen een week uw website online kunt hebben. Zit er geen geschikt ontwerp voor u bij? Dan maak ik een nieuwe voor u. Heeft u al een ontwerp of wilt u er zelf een maken? Als het in voldoende detail is uitgewerkt dan kan ik die voor dit product gebruiken.

  Uw voordeel:

  • Kant en klare oplossing

   Speciaal voor een klein budget maak ik websites vanaf € 200,-. Deze website is gebaseerd op een bestaand ontwerp waarvan de kleuren en afbeeldingen worden aangepast aan uw wensen. Een week na het moment dat u alle tekst en afbeeldingen heeft aangeleverd is uw website klaar.

  • Aanpassingen en extra functionaliteit

   Aanpassingen aan het ontwerp en extra functionaliteit betekenen een hogere prijs en een langere oplevertermijn. Voor een prijs van € 300,- tot € 600,- en met een oplevertijd van gemiddeld 2 tot 5 weken bepaalt u grotendeels zelf hoe u op internet staat.

  • Domeinnaam en hosting voor € 50,-

   In combinatie met een website verzorg ik voor u de domeinaanvraag en een jaar lang hosting voor een meerprijs van € 50,-. Dus voor slechts € 250,- kunt u het komende jaar een website inclusief domeinnaam en hosting hebben.

  Voor meer informatie of een offerte, neemt u contact met me op.

 • Doe
  Het Zelf
  Website
  Maatwerk
  Website