• Doe Het Zelf Website

  Wilt u zelf een website bouwen? Dan heb ik voor u een aantal fijne hulpmiddelen die u een hoop tijd kunnen besparen. Op uw vragen krijgt u van mij snel antwoord zodat u weer verder kunt. Mocht u om een of andere reden niet meer verder komen, dan neem ik het van u over en bouw ik uw website verder af.

  Delen van dit product zijn momenteel beperkt beschikbaar. Vraag mij naar de actuele mogelijkheden.

  Uw mogelijkheden:

  • Gratis themes en plugins voor WordPress

   Gebruik mijn gratis themes en plugins en laat me weten waar u mogelijkheden tot verbetering ziet. Staat wat u zoekt er niet bij? Dan kunt u op de website van WordPress verder zoeken, of mij vragen een nieuwe te maken. Door die nieuwe items beschikbaar te maken voor anderen kan dat tegen geringe kosten of zelfs kostenloos.

  • Toolbox

   De Toolbox is een vraagbaak over WordPress, HTML, CSS, PHP en JavaScript. Daarin staan heldere uitleg, stukken duidelijke en geteste code en goede voorbeelden. Bespaar uzelf veel tijd met deze virtuele gereedschapskist.

  • Workshops

   Mijn gemakkelijk te begrijpen en praktijkgerichte workshops zijn gebaseerd op mijn eigen ervaringen. Werk tijdens de cursus in mijn virtuele werkplaats, of op uw domein, aan uw eigen website. Maak gebruik van de Toolbox om informatie en technieken op te zoeken over het bouwen van websites.

  Voor meer informatie neemt u contact met me op.

 • Maatwerk
  Website
  Website Van
  Bestaand
  Ontwerp