• Maatwerk Website

  Voor een website met specifieke wensen op het gebied van functionaliteit en layout is een maatwerktraject nodig. Op basis van uw input maak ik een functioneel en een grafisch ontwerp welke we in een aantal stappen zullen bespreken en verfijnen. Vanuit het ontwerp ga ik de website vervolgens bouwen in mijn virtuele werkplaats. Voor ultieme controle krijgt u daar een inlogcode van en dan kunt tijdens het bouwproces direct bijsturen als u dat wilt.

  Wat u kunt verwachten:

  • Volledig ontwerpproces

   Bij een maatwerk website hoort een maatwerk proces. Het is tevoren niet te zeggen hoeveel correctierondes nodig zullen zijn om tot het definitieve ontwerp te komen. Ook niet hoeveel pagina's er nodig zullen zijn om de beoogde boodschap uit te dragen. Echt maatwerk.

  • Inspraak

   Gedurende het hele traject heeft u invloed op het uiteindelijke resultaat. Vanaf het eerste gesprek tot aan het laatste puntje op de 'i'. Dat maakt de website die er uit dat proces komt ook tot úw maatwerk website. Want als ik er klaar mee ben, dan moet u er een tijd mee voort kunnen.

  • Aangepast CMS

   Succesvol zakendoen is ook efficiënt omgaan met uw tijd. Daarom pas ik bij maatwerk websites de backend aan en richt ik het zodanig in dat u daar niet onnodig tijd mee kwijt bent. Uiteraard heeft u daarbij inspraak. Ook maatwerk.

  Voor meer informatie of een offerte, neemt u contact met me op.

 • Website Van
  Bestaand
  Ontwerp
  Doe
  Het Zelf
  Website