E-Fox Web Building

Een internetbureau dat design en techniek combineert tot een effectief middel om met uw doelgroep te kunnen communiceren. Dat is E-Fox Web Building.

Oplossingsgericht
Mijn werkwijze kenmerkt zich door een oplossingsgerichte aanpak. Ik ben inventief in het bedenken van oplossingen voor velerlei probleemstellingen.

Aanpakken
E-Fox Web Building betekent aanpakken. Zodra de opdracht is bevestigd ga ik aan de slag en communiceer ik over de status ervan.

Creatief
Mijn websites zijn niet telkens een nieuwe variant op een bestaand ontwerp. Ik ben steeds op zoek naar nieuwe impulsen en combineer ideëen tot een nieuw geheel. Elk ontwerp heeft als doel om uw boodschap optimaal aan uw doelgroep over te brengen.

Gemakkelijk zelf onderhouden
Ik bouw mijn websites zodanig dat u niet teveel tijd kwijt bent aan het onderhoud ervan. Bovendien zorg ik voor een overzichtelijke backend waarin de verschillende componenten intuïtief terug te vinden zijn.

E-Fox Web Building / E-Fox Web Building afbeelding